Edistä HR-uraasi!

Hae nyt HR eMBA -ohjelmaan

Executive MBA -ohjelma HR-ammattilaisille

Henkilöstö on organisaatiolle strategisesti tärkeä voimavara ja kilpailukykytekijä. HR eMBA tarjoaa kattavat työkalut aktiiviseen henkilöstöjohtamiseen. Ohjelman oppien avulla yritys tai organisaatio kehittää henkilöstöjohtamista laajasti ja systemaattisesti. Osallistuja kehittää itseään ja kykyään tukea yrityksen strategian toteutumista henkilöstötoimintojen avulla.

Ohjelman kohderyhmää ovat henkilöstöjohtajat, henkilöstöpäälliköt ja HR-asiantuntijat.

KOULUTUSINFO
 • HR eMBA
 • Kevät 2023
 • Lähiopetus Monimuoto
 • 95 op (koko ohjelma)

  HINTA

  34 200 € + alv 24%

  Moduulit voidaan suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina. Jos suoritat kaikki moduulit yksi kerrallaan, tulee koko MBA-ohjelman hinnaksi 39 400€.

  HR eMBA:n edut:

  • Mahdollisuus urakehitykseen: HR eMBA tarjoaa tarvittavat tiedot ja taidot muun muassa HR-johtajana tai HR-konsulttina kehittymiseen.
  • Verkostoitumismahdollisuudet: Suomalaisen eMBA:n suorittaminen mahdollistaa sekä verkostoitumisen muiden HR-ammattilaisten kanssa että uusien suhteiden luomisen, joka voi johtaa uramahdollisuuksiin.
  • Globaali näkökulma: Suomalainen eMBA ohjelma korostaa kansainvälisyyttä ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua maailmanlaajuisiin HR-käytäntöihin ja näkökulmiin.

  Riitta Viitala

  Ohjelman tieteellinen johtaja

  Sisältyvät koulutukset

  HR MBA koostuu yleisopinnoista ja kahden moduulin erikoistumisopinnoista, joissa perehdytään hyvinvoinnin ja osaamisen johtamiseen sekä niiden strategiseen resurssointiin. Lisäksi tarkastellaan strategista henkilöstöjohtamista ja suorituksen johtamista. Koulutusten sisällöt koostuvat lähipäivistä ja lähipäivien välillä tapahtuvasta verkko-opiskelusta sekä muusta itsenäisestä opiskelusta. Moduulit ovat mahdollisia suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

  MBA-yleisopinnot
  10 op – Lähiopetus/Monimuoto – Kevät 2024
  15 op – Syksy 2022
  15 op – Lähiopetus/Monimuoto- 11.9.-12.12.2023
  10 op – Lähiopetus/Monimuoto – 19.09.2022 – 08.12.2022
  15 op – Lähiopetus/Monimuoto – 11.1.-11.5.2023
  10 op – Lähiopetus/Monimuoto – 6.9-30.11.2023
  MBA-erikoisopinnot
  10 op – Lähiopetus/Monimuoto – Kevät 2024
  10 op – Lähiopetus/Monimuoto – 17.4.-13.6.2023

  “Myös organisaationi on hyötynyt koulutuksesta. Esimerkiksi Työhyvinvointi ja osaamisen johtaminen -moduulin aikana laadin suunnitelman Työhyvinvoinnin viiden vuoden Roadmapista mikä myöhemmin käynnistettiin omassa organisaatiossani. Lisäksi muiden osallistujien kanssa on vaihdettu kokemuksia ja myös ihan käytännön toimintamalleja HR-työhön liittyen, puhumattakaan uusista ideoista, joita koulutuksen aikana on saanut.”

  Mari Kumpu

  Henkilöstöpäällikkö, BRP Finland Oy

  Onko sinulla lisää kysymyksiä? Lähetä viesti:

  Janina Björk-Fant, koulutuspäällikkö

  6 + 8 =

  Osa asiakkaistamme:

  Yhteystiedot

  Vaasan Yliopisto
  Executive Education Oy

  3247900-1

  Puuvillakuja 8
  65200 Vaasa, Finland

  info@uvaasaexed.fi

  University of Vaasa Executive Education Oy © 2024